March 18, 2019

Over ons

Stel je bent net gestart met je eigen onderneming. Gaaf! Dan wil je natuurlijk pakkende teksten om jouw diensten goed te kunnen verkopen. Of je hebt al een mooi bedrijf en wil met een nieuwe campagne starten. Groot of klein, je bent bij StoryHub aan het juiste adres!

StoryHub is een allround tekstbureau, wat betekent dat wij zowel journalistieke als commerciële teksten schrijven. Persoonlijke interviews, nieuwsverhalen of een super tekst op jouw website.

In juni hopen wij een prachtige mediareis naar Berlijn te maken. Een moderne stad met een rijke historie en gave kansen om ook de mooiste journalistieke verhalen te schrijven.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Laat het ons weten!

Leer ons team kennen

Celine Prins

Hi, ik ben Celine. Ik ben de voorzitter van StoryHub en heb een passie voor het vertellen van jouw verhaal! Fun fact: ik heb op mijn achttiende mijn eerste boek uitgebracht. Wil je me iets vragen? Neem dan contact met mij op via mijn socials!

Margriet

Hoi! Ik ben Margriet, een creatieveling met grote liefde voor taal en schrijven. Daarnaast is fotograferen iets wat ook graag doe en ik heb dan ook vaak een camera bij me. Ik heb altijd al een grote liefde voor het helpen van anderen gehad en bij StoryHub hoop ik dit te kunnen toepassen. Klein geheimpje: ik hou van kaas met vlokken op mijn brood.

Jasper

Hast du etwas Zeit für mich? Leuk dat je er bent! Praten doe ik graag, maar luisteren nog liever, om het dan uit te werken naar een prachtig artikel. Ik ben een pietlut als het gaat om d’s en t’s en vind dat niet erg. Iets geks? Ik ken 99 Luftballons uit mijn hoofd.

Kristel

Hoi! Ik ben Kristel, ik ben nieuwsgierig tot op het bot en de nuchterheid zelve. Ik heb heel zin om met StoryHub bijzondere verhalen te gaan maken! Fun Fact: Ik geef altijd mini-concerten in de auto. Van lekker meerocken met Bon-Jovi tot dramatische musicalliedjes, alles komt voorbij 😊

Wil je meer weten? Voel je vrij om contact op te nemen!